26 Mars

Da er FÅVANG KOFTA i str dame strikket i KAUNI ferdig strikket, bare montering igjen. Mangler naturfarget garn til felling i hals, så den ble brun, syns ikke det gjorde noe, har ellers laget den om til rundfelling også, det er ikke orginalt.

4 kommentarer
  1. akbhandy: Takk det var fint å høre, har set den med rundfelling på et bilde av ei jakke ei hadde strikket,men kom helt anderledes ut på mønstereet, håper på mntering i løpet av helgen

  2. Jeg har hytte på Trikanten ved Goppollen i Fåvang østfjell. Jeg spinner mitt eget strikkegarn og har veldig lyst til å strikke Fåvangkoften. Hvor finner jeg oppskriften ? eller kan du sende meg den ?

  3. Lillebiss Vedeler Jensen: hei, jeg har ikke bilde av koften på mønsteret selv, og ikke kopierings muligheter, men skal se om jeg finner noen som kan gjøre det for meg så kan jeg sende deg, eller så er det evt husfliden som kan ha den tror jeg. det er en str på mønsteret, 42-44 og det er med i sydde armer , jeg har laget rundfelling, den legg jeg snart ut på bloggen for nå er den ferdig, rundfelling har jeg bare regnet meg til etter hvert selv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg