30 September. Barne lue

I går ble det endelig tid til litt strikk, Strikket en lue til min lille sjarmør str 1 år i myk merino ull fra Viking :-) husvask tar alle min tid om dagen og vil fortsette med det mange dager enda. Skal ta meg tid til litt strikk på kveldstid Fin dag til dere alle :)

30 September Barne lue

I går ble det endelig tid til litt strikk, Strikket en lue til min lille sjarmør str 1 år i myk merino ull fra Viking :-) husvask tar alle min tid om dagen og vil fortsette med det mange dager enda.

24 September Finger vanter Herre Molde Fotball Klubb

Herre finger vanter med logo Molde Fotball klubb ble gårdagens strikk :) Strikket i super wash

22 September

Da ble Marius genseren ferdig strikket i går kveld, trådfesting å damping nå på morran, Strikket i Rubin str M

21 September

Strikke fri fredag og lørdag, litt for mye annet som skjer, men feller i alle fall av siste bit på mariusgenser bol nå, deilig, bare ermer igjen på den, str M strikket i 2 faget Rubin

18 September Setesdals kofte

Da er det kommet knapper i Setesdals kofta mi, Det ble tinnknapper i denne gangen. Strikket i Rubin i XL

17 September Tunika

Tunika strikket i myk deilig super wash Rubin i str M ønsker å selges, send på en meld om interesse

17 september

Da er jeg endelig i gang med mønsteret, har nå et par timer til strikk før huset fylles av små og store barn :-) strikker en 2 farget Marius genser i str M i Rubin, med i sydde ermer

16 September LYKKE

Har vært å besøkt fineste og hyggeligste garn / hobby butikk jeg har vært i på veldig veldig lang tid <3 LYKKE er navnet og er inne på CC på Gjøvik 3 eta @):- Der møter en to meget hyggelige damer, og et aldeles toppers utvalg av garn og tilbehør :-) Fant yngligs pinnene mine der og måtte ha e...

15 September Høstgenser

Her kommer Høstgenser litt bedre frem, ble litt pussig fasong liggende. Strikket i alpaca pinne 5 og 5,5 str M

14 September

Skal legge opp til en helt vanlig Marius genser, i to farger, koks og hvitt, i str M, med i sydde ermer.

14 September Høstgenser

Da har jeg fått strikket ferdig og montert Høst genser, strikket i alpaca pinner 5 og 5,5 Det er 2 slike genser jeg strikker i sommer, lett og luftig, god og myk.

13 September

Endelig fått på begge ermer, i kveld tror jeg det blir strikke kos :-) Alt for lite strikking denne uka, Høst genser i Alpaca str M

11 September

Her går det trått på strikkefronten om dagen, snekkere innomhus på 6 rom og en hage som trenger en kraftig høstpuss. Så da driver snekkerne inne mens jeg røsker ute, strikket bolen og en arm siden forrige innlegg da, ikke så mye, men er i gang :-)

10 September Mønster Høstgenser

Mønster til Høstgenser

9 september

Da er jeg i gang igjen, oppe tilig i dag, og alt gjort en mase husarbeid :) Da vil jeg legge opp til en slik genser til, nå blir det ikke en vår genser, men høst genser, denne gangen i str M, strikker i alpaca :-)

8 september

Da er Setesdalkofta ferdig strikket, bare montering igjen :-) Strikket i str M i garnet Rubin :-) Strikket i en fin mørk brun farge med natur hvitt :) Har forlenget bolen med 10 cm etter mottakers ønske :-)

7 september

Lagt opp til en tur dag med noen små jenter :-) De leker, jeg strikker <3

7 September

Da er endelig jakke mønsteret ferdig, satt av m på vr bord nede til stolper, starter med de i efta, Setesdals kofte strikket i Rubin i str M i en fin brun farge med natur til.

6 September Elg sett

Dette settet er strikket i RUBIN til dame str small, Det er egen laget diagram i genser og lua er tatt ut fra et mønster til Joridweb.

5 september

Klarte å strikke begge ermene i går, og prøver å binde ermer å bol sammen nå, strikker med Rubin i str M Meget mykt og godt garn å strikke med :)

4 September Bøker

Helt greit å gå i postkassa i dag <3 utrolig mye fint i alle tre :-D

3 September

Da er bolen i box, 10 cm lenger enn mønster etter mottaker ønske :-) strikker i RUBIN str M

2 September

Kom da litt i gang på bolen i går, Setesdals kofte strikket i herlige Rubin str M Herlig mønster å strikke og nydelig farge

1 September

Da vil jeg prøve meg på en setesdals kofte igjen jeg :-) Denne gangen i brunt og natur i str M - L. Blir rundfelling på denne modellen her og. :-)
wenchesstrikkeverden

wenchesstrikkeverden

46, Øyer

Hei alle som har strikking / hekling som sin store hobby :) Jeg har strikking som min store hobby og bruker mye av min tid på det. Jeg er en storsamler av strikke oppskrifter og strikke bøker, mye av tiden min går med til strikk Håper du har lyst å se noe av det jeg har laget, har også lagret mye inne her av det jeg har strikket de 3 siste årene. Designer noe selv, elsker å bruke Mariusmønsteret til å lage nye ting. Jeg tegner også noe logoer etter bilder, det er ikke min sterke side, men moro å prøve :) Det er kjempe gøy å samle masse strikke venner å strikke sammen. Vi samles ofte hjemme hos meg og ofte en kveld i uka, der strikker vi koser oss med kake og kaffe / te og deler erfaringer og ideer, hjelper hverandre og har det kjempe gøy

Kategorier

Arkiv

hits