26 Juli 👍🐑

Fått ferdig to ermer til elg genseren jeg strikker, Mønster Heilo 7911, strikker i Delight / fabel med pinne 3 Herre genser str L

27 Juli :)

Da er Mariusgenser ser M ferdig 👍 ;-) strikket i Rubin til en ung Herre mann 👍😀

23 juli 😀

Da er jeg endelig i gang igjen med denne genseren, ble lagt litt i kurven på vent, måtte rekke opp en erm og ble litt lei, heklet noen lapper i mellom tiden på leting etter gnisten👍 Nå må den ferdig strikkes, en erm og bilen igjen. Herre genser ser Xl pinne nr 3.

17 Juli 🐑🐏

Da er jeg kommet opp i 86 lapper👍💙 Usikker på hvor mange jeg skal ha for å få ca 1,20 x2m har til original teppe nå, tror det er 79.

15 Juli 🐑 🇱🇦🇵🇵🇪🇷

Har vært på en fantastisk ferie med ei venninne, hun kjørte å jeg heklet👍 Kjørte fra Tretten til Kaupanger 💚💙 Strikket 34 lapper på turen, og har 30 fra før, så nå nærmer det seg ferdig om det skal være til enkelt seng, der trenger jeg 79. Tror jeg vil lage til dobbel seng.

9 juli Luer 🐑🐏

Har strikket like luer med pelsdusk til Randi Aurora og Thea min💚💛💙 Strikket i REGIA
wenchesstrikkeverden

wenchesstrikkeverden

46, Øyer

Hei alle som har strikking / hekling som sin store hobby :) Jeg har strikking som min store hobby og bruker mye av min tid på det. Jeg er en storsamler av strikke oppskrifter og strikke bøker, mye av tiden min går med til strikk Håper du har lyst å se noe av det jeg har laget, har også lagret mye inne her av det jeg har strikket de 3 siste årene. Designer noe selv, elsker å bruke Mariusmønsteret til å lage nye ting. Jeg tegner også noe logoer etter bilder, det er ikke min sterke side, men moro å prøve :) Det er kjempe gøy å samle masse strikke venner å strikke sammen. Vi samles ofte hjemme hos meg og ofte en kveld i uka, der strikker vi koser oss med kake og kaffe / te og deler erfaringer og ideer, hjelper hverandre og har det kjempe gøy

Kategorier

Arkiv

hits