hits

14.12 18 Border Collie str XL

Strikket en Border Collie genser j str XL 🐶 denne er strikket i garnet sports ragg fra viking. Siste menneske genser som strikkes før jul 😁 nå blir det litt små strikk.

2 kommentarer

Kisser Pyrmov

22.12.2018 kl.14:14

Hejsa

Vil det være muligt at købe opskriften på den flotte sweaters med får og border collier? Har ikke pay pal, men kan overføre penge til udenlands konto skal blot have tilsendt IBAN nummer.

Venlig hilsen

Kisser

wenchesstrikkeverden

11.01.2019 kl.09:24

Kisser Pyrmov: Ta kontakt på wenchehaugen8@gmail.com

Skriv en ny kommentar

wenchesstrikkeverden

wenchesstrikkeverden

48, Øyer

Hei alle som har strikking / hekling som sin store hobby :) Jeg har strikking som min store hobby og bruker mye av min tid på det. Jeg er en storsamler av strikke oppskrifter og strikke bøker, mye av tiden min går med til strikk Håper du har lyst å se noe av det jeg har laget, har også lagret mye inne her av det jeg har strikket de 3 siste årene. Designer noe selv, elsker å bruke Mariusmønsteret til å lage nye ting. Jeg tegner også noe logoer etter bilder, det er ikke min sterke side, men moro å prøve :) Det er kjempe gøy å samle masse strikke venner å strikke sammen. Vi samles ofte hjemme hos meg og ofte en kveld i uka, der strikker vi koser oss med kake og kaffe / te og deler erfaringer og ideer, hjelper hverandre og har det kjempe gøy

Kategorier

Arkiv