hits

26.08 2018 Fossefall jakken 🌊

Da publiserer jeg endelig jakken Fossefall. Denne skulle være med på Biri strikketreff 25. aug.  Mønsteret har ikke vært klart før sent på kveld fredag 24 aug. 👍😃 Det gikk akuratt 👍🌺 Denne er strikket i garnet Alpaca storm. 40 % alpaca, 40 % merino og 20% nylon. 22 m / st = 10 cm / 4.
Jeg strikket Fossefall på pinne nr 4 og nr 5. Hele jakken er strikket i et stykke, frem og tilbake,  der stolpene er strikket opp sammen med jakken.
Det er også tilhørende lue til denne jakken.  Alpaca storm finnes i utrolig mange flotte farger.
Mønster på denne er enklest å få kjøpt på.
Mail : wenchehaugen8@gmail.com
Face : wenchesstrikkeverden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wenchesstrikkeverden

wenchesstrikkeverden

48, Øyer

Hei alle som har strikking / hekling som sin store hobby :) Jeg har strikking som min store hobby og bruker mye av min tid på det. Jeg er en storsamler av strikke oppskrifter og strikke bøker, mye av tiden min går med til strikk Håper du har lyst å se noe av det jeg har laget, har også lagret mye inne her av det jeg har strikket de 3 siste årene. Designer noe selv, elsker å bruke Mariusmønsteret til å lage nye ting. Jeg tegner også noe logoer etter bilder, det er ikke min sterke side, men moro å prøve :) Det er kjempe gøy å samle masse strikke venner å strikke sammen. Vi samles ofte hjemme hos meg og ofte en kveld i uka, der strikker vi koser oss med kake og kaffe / te og deler erfaringer og ideer, hjelper hverandre og har det kjempe gøy

Kategorier

Arkiv