7 Jan. Volvo lue

En ny Volvo lue ferdig, 

Disse ble veldig populære 😃

strikket Herre str i garnet Sports ragg👍

6 kommentarer

Mary Anita

08.01.2015 kl.00:12

Hei. så stilig lue !! Og så mye flott strikking du har på bloggen din. Jeg er også veldig glad i å strikke og bruker mye tid på det. Gir liksom både glede og aslapping syns jeg...Er jeg litt trist og lei,så hjelper det å finne frem pinnene. Ønsker deg en flott kveld videre :-) Klem

wenchesstrikkeverden

08.01.2015 kl.08:42

Mary Anita: Hei på deg og tusen takk :) :) Godt nytt år til deg, og så hyggelig at du liker bloggen min :) :) Strikk er jo veldig inn nå, det er jo som du sier, veldig avslappende, hyggelig og sosialt :) koser meg masse med strikk :) Fin dag til deg :)

Volvo Car Norway AS

08.01.2015 kl.11:05

Så flott lue Wenche!

wenchesstrikkeverden

08.01.2015 kl.12:39

Volvo Car Norway AS: Tusen takk for det, det var hyggelig å høre :)

Line Mathisen

26.08.2015 kl.23:02

Hei :) Strikker du Volvolue på bestilling? Jeg har en sønn som er volvogal som skulle hatt ei sånn :) Kjempefine luer :)

wenchesstrikkeverden

27.08.2015 kl.06:18

Line Mathisen: Hei, ja det gjør jeg, tar 300 kr med porto for å sende, da holder jeg garn, uten sending tar jeg 250 :) :) Si bare fra om du vil ha, og ca str :)

Skriv en ny kommentar

wenchesstrikkeverden

wenchesstrikkeverden

46, Øyer

Hei alle som har strikking / hekling som sin store hobby :) Jeg har strikking som min store hobby og bruker mye av min tid på det. Jeg er en storsamler av strikke oppskrifter og strikke bøker, mye av tiden min går med til strikk Håper du har lyst å se noe av det jeg har laget, har også lagret mye inne her av det jeg har strikket de 3 siste årene. Designer noe selv, elsker å bruke Mariusmønsteret til å lage nye ting. Jeg tegner også noe logoer etter bilder, det er ikke min sterke side, men moro å prøve :) Det er kjempe gøy å samle masse strikke venner å strikke sammen. Vi samles ofte hjemme hos meg og ofte en kveld i uka, der strikker vi koser oss med kake og kaffe / te og deler erfaringer og ideer, hjelper hverandre og har det kjempe gøy

Kategorier

Arkiv

hits